آشنایی با انواع روش های غرفه سازی در نمایشگاه

تیر 3, 1404

احتمالا شما هم دیده‌اید که موقع برگزاری نمایشگاه‌های مختلف، از غرفه‌هایی با سایزها و شکل‌های متعددی استفاده می‌کنند. این غرفه‌ها با استفاده از روش‌های خاصی طراحی و ساخته شده‌اند و شما باید برای بهترین بهره‌وری از آنها، به بهترین شکل ممکن آنها را ساخته و مونتاژ کنید. البته بهتر است در بیشتر موارد، از افراد متخصص و کاربلد کمک بخواهید تا این غرفه‌ها را برای شما بسازند یا نهایتا از غرفه‌های آماده استفاده کنید. با این حال، ما در این مقاله درباره انواع غرفه سازی نمایشگاه صحبت خواهیم کرد.

شما باید قبل از شروع غرفه سازی نمایشگاه یا هر مکان دیگری، به محیط موردنظر خود، نحوه قرارگیری غرفه، نوع سازه غرفه و محصولاتی که قرار است در غرفه به نمایش بگذارید، توجه داشته باشید. این فاکتورها موجب می‌شوند که شما غرفه‌ای بسازید که نیازهای شما را برآورده می‌کند. اگر شما نیز قصد دارید انواع غرفه سازی را بشناسید، تا پایان این مطلب همراه ما باشید.

معرفی انواع غرفه سازی

شاید برای شما جالب باشد که بدانید متناسب با نوع سازه، نحوه ساخت، طراحی و سایر موارد این چنینی، غرفه سازی‌ها شامل نمونه‌های مختلفی می‌شوند. هر یک از غرفه‌هایی که شامل این انواع می‌شوند، قابلیت‌های خاص خودشان را دارند. در این بخش، به طور مختصر انواع غرفه سازی را بر اساس هر یک از این موارد معرفی می‌کنیم.

انواع غرفه نمایشگاهی بر اساس نوع سازه

نوع سازه غرفه‌های نمایشگاهی با یکدیگر متفاوت هستند و شما می‌توانید آنها را در نمونه‌های پیش‌ساخته و خودساز تهیه کنید. از طرف دیگر، هر یک از این نمونه‌ها نیز شامل دسته‌های بیشتری می‌شوند که در ادامه به بررسی هر یک می‌پردازیم.

بیشتر بخوانید: لوازم مورد نیاز برای غرفه نمایشگاهی؛ داخل و خارج غرفه

1. غرفه‌های خودساز

اگر شما قصد برگزاری نمایشگاه خاصی را داشته باشید، ممکن است مجبور شوید ابعاد و طراحی غرفه را نیز تغییر دهید. در این شرایط، می‌توانید از غرفه‌های خودساز استفاده کنید. این بدان معنی است که خود شما به عنوان صاحب کسب و کار، در تمام مراحل ساخت غرفه دخیل خواهید بود و می‌توانید برای طراحی، ابعاد و سایز، شکل، رنگ و حتی مواد تشکیل دهنده غرفه، نظر دهید. البته این مدل از انواع غرفه سازی هزینه بیشتری نسبت به نمونه‌های دیگر دارد.

پیشنهاد ویژه: اجاره تجهیزات نمایشگاهی

2. غرفه‌های پیش‌ساخته

همان طور که از نام آنها نیز می‌توان متوجه شد، غرفه‌های پیش‌ساخته به غرفه‌هایی گفته می‌شود که از قبل ساخته شده‌اند و شما می‌توانید به صورت آماده آنها را خریداری کنید. ازآنجاکه این غرفه‌ها از قبل طراحی و ساخته شده‌‌اند، دیگر شما امکان تغییر ابعاد، طراحی و حتی رنگ آن را ندارید و باید آن را به همان شکلی که وجود دارد، استفاده کنید. انواع غرفه‌های پیش‌ساخته که در بازار یافت می‌شوند، عبارت‌اند از:

معرفی انواع غرفه سازی

3. غرفه‌های اسپیس فریم

این غرفه‌های پیش ساخته از جنس فلز هستند و به خاطر داشتن استحکام بسیار زیاد، فوق‌العاده مورداستقبال قرار گرفته‌اند. البته این غرفه‌ها معمولا فقط بدنه دارند و شما می‌توانید به‌جای سقف، روی آنها از چادر استفاده کنید. بیشتر مواقع این غرفه‌ها به صورت یکی از اشکال هندسی تولید می‌شوند.

4. غرفه‌های آلومینیومی

احتمالا با توجه به نام این مورد هم می‌توانید متوجه جنس آن شوید. این غرفه‌ها فوق‌العاده سبک وزن هستند و به همین دلیل خیلی راحت می‌توانید آنها را جابجا کنید. از طرف دیگر، نیازی نیست که خودتان اتصالات این غرفه‌ها را بهم متصل کنید و همه آنها به صورت وصل شده در اختیار شما قرار می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: برنامه ریزی برای برگزاری جشن و مراسم سازمانی با اجاره تجهیزات

5. غرفه‌های ماکسیما

یکی دیگر از انواع غرفه سازی که باید بشناسید، غرفه‌های ماکسیما هستند. این غرفه‌ها معمولا در ابعاد بزرگی تولید می‌شوند و شکل مدولار یا دایره‌ای دارند. بیشترین کاربرد این غرفه‌ها، در مکان‌هایی هستند که کارفرماها به فضای بزرگی نیاز دارند و می‌خواهند در یک فضای بزرگ، محصولات خود را به نمایش بگذارند.

6. غرفه‌های مدولار

از دیگر انواع غرفه بندی نمایشگاهی که ممکن است به آن نیاز پیدا کنید، می‌توان به غرفه‌های مدولار اشاره کرد. این غرفه‌ها شکل مدولار دارند و از آلومینیوم و ام دی اف تولید می‌شوند. با این حال، مقاومت آنها در برابر باد و آب، چندان زیاد نیست و نمی‌توان برای هر مکانی از آن استفاده کرد. بیشترین محصولاتی که در این غرفه‌ها قرار می‌دهند، محصولاتی مثل شیرینی‌جات و شکلات‌ها هستند.

بیشتر بخوانید: بهترین راه برای دسترسی به جدیدترین تجهیزات نمایشگاهی

انواع غرفه سازی براساس طراحی

یکی دیگر از انواع غرفه های نمایشگاهی که اهمیت بسیار زیادی هم دارند، انواع غرفه‌ها با توجه به شکل و طراحی هستند. برای انتخاب غرفه‌ها در طراحی و شکل‌های مختلف، شما باید به فاکتورهایی مانند میزان بودجه، موقعیت قرارگیری آن، نوع محصولاتی که قرار است در غرفه در معرض عموم قرار بگیرند و نوع سازه، توجه بسیار زیادی داشته باشید. انواع غرفه‌های نمایشگاهی با توجه به طراحی و شکل سازه، شامل چهار نمونه زیر می‌شوند:

  • غرفه‌های نبشی برای نمایشگاه
  • غرفه‌های نمایشگاهی ردیفی یا خطی
  • غرفه‌های شبه جزیره‌ای
  • غرفه‌های جزیره‌ای

پیشنهاد ویژه: اجاره اسپیس با بالاترین کیفیت.

مراحل غرفه سازی نمایشگاهی

بعد از این که انواع غرفه های نمایشگاهی را شناختید، نوبت به آن می‌رسد که نحوه ساخت و طراحی آن را نیز یاد بگیرید. برای ساخت یک غرفه باکیفیت و مناسب، شما باید به فاکتورهای زیادی توجه داشته باشید. در ادامه، این مراحل را به صورت مختصر نام می‌بریم:

  • دریافت مجوز: در مرحله اول، شما باید برای ساخت غرفه حتما مجوز غرفه سازی داشته باشید. چراکه غرفه سازی یک کار بسیار مهم و بین‌المللی محسوب می‌شود.
  • کف‌ریزی: بعد از دریافت مجوز، نوبت به آن می‌رسد که عملیات کف‌ریزی را شروع کنید. برای انجام این کار، لازم است مکعب‌های فلزی، پلاستیکی یا چوبی را در غرفه جایگذاری کنید. این که از کدام جنس استفاده کنید، به سلیقه و میزان بودجه خود شما بستگی دارد.
  • استفاده از موکت یا پارکت: در مرحله بعد، باید با استفاده از پارکت یا موکت، کف غرفه را طراحی کنید. به نظر می‌رسد که پارکت نسبت به موکت، گزینه مقرون‌به‌صرفه‌تر و زیباتری است.
  • نجاری غرفه: حالا باید از نجارهای حرفه‌ای بخواهید که غرفه را برای شما نجاری کنند. از گروه نجاری موردنظر خود بخواهید که این مرحله را با بهترین و باکیفیت‌ترین متریال انجام دهند تا کیفیت غرفه افزایش پیدا کند و برای مدت طولانی دوام داشته باشد.
  • برق‌کشی غرفه: در این مرحله از غرفه سازی نمایشگاه های مختلف، نوبت به برق‌کشی می‌رسد. این کار نیز باید حتما توسط برق‌کارهای حرفه‌ای انجام شود و به همه قسمت‌های غرفه، برق را برسانند.
  • نقاشی و نصب پوسترهای تبلیغاتی: بعد از این که مراحل فنی بالا به اتمام رسیدند، نوبت به آن می‌رسد که کارهای تزییناتی غرفه را نیز انجام دهید و باکس‌ها و پوسترهای تبلیغاتی را در مکان‌های مناسبی نصب کنید تا همه افراد آن را ببینند.
انواع غرفه سازی براساس طراحی

اجاره غرفه نمایشگاهی با قیمت مناسب از نوین رنتر

همان طور که پیش از این نیز متوجه شدید، انواع غرفه‌سازی و کف سازی غرفه‌ در نمایشگاه به هزینه‌های خیلی زیادی نیاز دارد و شاید از نظر اقتصادی چندان به صرفه نباشد. از طرف دیگر، ممکن است شما در طول زمان بخواهید غرفه‌های متعددی برگزار کنید و به این غرفه‌ها در سایز و طراحی‌های مختلف نیاز داشته باشید. به همین دلیل نمی‌توانید برای هر نمایشگاه، یک غرفه مجزا بسازید. 

در این شرایط، بهترین راه این است که هر غرفه نمایشگاهی که به آن نیاز دارید را از طریق سایت نوین رنتر اجاره کنید و برای هر تعداد روز که بخواهید، از آنها استفاده نمایید. با انجام این کار، هم هزینه‌های شما تا حد زیادی پایین می‌آید و هم لازم نیست که نگران نگهداری درست از این لوازم باشید و خیلی راحت بعد از به اتمام رسیدن کار خود، آن را به نوین رنتر پس خواهید داد.

اشتراک گذاری در:
share_social/google_plus share_social/facebook share_twitter